Churpi himalájai sajt.
A himalájai recept alapján készült sajt 100%-ig természetes!,
Így készül:
A churpi elkészítéséhez a tejet felforralják és folyamatos nyomás alatt keverik. A lime juice-t hozzáadják a savó elválasztásához, ami természetes tartósítószerként is működik. Amint a tej erjed, juta ruhába teszik, és kinyomják, hogy a maradék víz kiürüljön, majd ezt követően napon szárítják.
Hosszantartó rágóka, órákon át tartó szórakozás.
Összetétel: tej, lime juice, só
Analitika: nyersfehérje 64,69%, nyersrost 0,01%, nyerszsír 5,18 %, nyershamu 4,94%, nedvesség 14,19%.
99,9%-ban tehéntejből készül, alacsony laktóztartalmú.
Több méretben kapható :
S méret : 50 g alatt
M méret: 50-80 g
L méret : 80-110 g
XL méret : 110 g fölött